Органски сушени домати – 50g

37 ден

Сушените домати се неверојатен извор на нерастворливи и растворливи влакна. Растворливите влакна помагаат да се контролира нивото на шеќер во крвта и да се намали нивото на лошиот холестерол. Нерастворливите влакна го подобруваат здравјето на варењето. Има витамини кои го зајакнуваат имунитетот исто како и минералите како железо и калциум.

Опис

Бруто тежина 53 g
Види кошничка