Органска сушена аронија – 100g

55 ден

Аронија содржи антиоксиданси и други хемикалии. Овие хемикалии може да помогнат да се заштитат срцето и крвните садови, да се намали отокот и нивото на шеќер во крвта и да се убијат клетките на ракот.

Опис

Бруто тежина 105 g
Види кошничка