Органско ленено семе – златно – 300g

139 ден

Главната разлика помеѓу златното и кафеното ленено семе е во тоа што златното ленено семе има повеќе полинезаситени масни киселини, помалку мононезаситени масни киселини и помалку антиоксиданси од кафеавото ленено семе.

Опис

Бруто тежина 300 g
Види кошничка