Органски сушени јаболки – 50g

64 ден

Богати со витамини, минерали и антиоксиданси. Тие имаат особено висока концентрација на ликопен, моќен антиоксиданс. Некои истражувања покажуваат дека може да помогне да се заштити вашата кожа од сонцето.

Опис

Бруто тежина 68 g
Види кошничка