Органско просо лупено – 500g

77 ден

Просото е добар извор на протеини, влакна, клучни витамини и минерали. Потенцијалните здравствени придобивки од просото вклучуваат заштита на кардиоваскуларното здравје, спречување на појава на дијабетес, помагање на луѓето да постигнат и одржуваат здрава тежина и да управуваат со воспаление во цревата.

Опис

Бруто тежина 500 g
Види кошничка