Политика за користење на колачиња

Колачињата (cookies) им овозможуваат на веб страните да формираат профил за корисникот врз основа на податоците што претходно ги има дадено, Колачиња (cookies) се податоци кои ги користат интернет страните за да ги идентификуваат корисниците. Преку овие податоци интернет страната може да го идентификува корисникот следниот пат кога ќе ја посети истата. Со оглед дека allvegan.mk врши регистрација на купувачите, потребно корисникот да се идентификува секогаш кога ке влезе на истата веб страна.  Кога купувачите по прв пат ќе пристапат на allvegan.mk може да добиjat порака која што ве известуваat дека интернет страницата kористи “колачиња”. Со кликнување на “се согласувам”, затворање на поп-ап прозорецот или со продолжување со користење на интернет страната, купувчот изјавува дека разбира и е согласен со политиката за користење на колачиња. Прифаќањето на колачињата не е задолжително и согласувањето за нивното користењето може да биде отповикано во било кое време. Купувачите можат да ги променат подесувањата на својот интернет пребарувач за да ги ограничат или забранат колачиња и можат да ги избришат од било кој уред во било кое време. Ако не се согласувате или ги избришете колачињата некои делови од нашата интернет страница, може да не фукционира како што треба или да отварањето на страниците да трае подолго време.

Bill & Coin iphone üçün Bunun üçün bonus balans doldurulduqdan sonra hesablanır. mobil brauzer Bu səmimi hərəkətlə siz mərclərə xərcləyə biləcəyiniz əvvəl 300 AZN-ni əldə edə bilərsiniz. mobil proqramda 1Win Avropada lap yüksək populyarlığı Almaniya və İspaniyada qazanır. 1win azerbaycan