Органски мунго грав – 500гр

284 ден

Мунгo гравот е богат со хранливи материи и антиоксиданси, што може да обезбеди здравствени придобивки. Всушност, тие можат да штитат од топлотен удар, да го помогнат дигестивното здравје, да промовираат губење на тежината и да го намалат „лошиот“ ЛДЛ холестерол, крвниот притисок и нивото на шеќер во крвта.

Опис

Бруто тежина 500 g
Види кошничка