Органски брашно од сладок / леплив ориз – 500гр (Glutinous rice / Sweet rice flour)

249 ден

Брашното не содржи масти и глутен, што го прави добар избор за заштита на срцето од висок крвен притисок и други проблеми со срцето. Лепливото оризово брашно и другите оризови брашно содржат холин кој помага во транспортот на холестеролот и триглицеридите од црниот дроб.
Ова брашно потекнува од Тајланд.

Опис

Бруто тежина 500 g
Види кошничка