Органска стевија во прав – 120гр

189 ден

Стевиата често се смета за безбедна и здрава замена за шеќер што може да ја заслади храната без негативни здравствени ефекти поврзани со рафинираниот шеќер. Исто така е поврзан со неколку импресивни здравствени придобивки, како што се намален внес на калории, нивоа на шеќер во крвта и ризик од кариес.

Опис

Бруто тежина 120 g
Види кошничка