Органска хељда – 500гр

232 ден

Хељдата е богата со хранливи материи кои се здрави за срцето, вклучувајќи магнезиум и влакна. Покрај тоа, таа е добар извор на растителни соединенија наречени рутин и кверцетин, кои имаат заштитни антиоксидантни својства.

Опис

Бруто тежина 500 g
Види кошничка